Wallofsteen voor jouw eigen unieke stoere oude industriële bakstenen muur.

Liefhebbers van brickwalls opgelet: Niet het geluk van een eigen echte oude bakstenen muur? Wall of Steen maakt het nu voor iedereen mogelijk. Van iedere bestaande muur kan Wall of Steen een niet van echt te onderscheiden ruwe verweerde bakstenen muur maken, precies naar jouw wensen. Zo maak je jouw industriële interieur heel warm en sfeervol en stoer tegelijk. Iedere bakstenen muur van Wall of Steen is uniek, omdat deze op maat gemaakt is.

Op maat gemaakt voor jouw droommuur:

 • Slechts 0,5-1,5 cm dikker wordt jouw muur.
 • Met diepte en structuur van een échte baksteen.
 • In iedere gewenste kleur.
 • Zo verweerd of egaal als jij wenst.
 • In iedere vorm en grootte van (bak)steen.
 • Een logo behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Keuze uit een gehele muur of een gedeelte van de muur
 • Stucwerk is ook mogelijk.
 • Na het plaatsen van de stenen voegen wij de muur in zijn geheel, zodat de muur helemaal af is. Ook de voeg kunnen wij in iedere gewenste kleur maken.
 • Een eventuele nabehandeling met coating voor bijvoorbeeld in de keuken of badkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

steenstrips oude-bakstenen-muur muurdecoratie

Wij komen graag langs op locatie met een aantal voorbeeldmuurtjes, zodat je een indruk krijgt van de eindeloze mogelijkheden van onze prachtige muren. We bieden met onze service een totaalplaatje aan; van interieuradvies met betrekking tot de stenen tot en met het plaatsen van de bakstenen. En dat allemaal voor een totaalprijs inclusief btw. Dus geen verrassingen achteraf.

Neem nu contact op met Wallofsteen voor vrijblijvend advies voor jouw eigen unieke oude industriële bakstenen muur.

oude industriele bakstenen muur met diepe en structuur van Wall of Steen bij Jellina Detmar


9 reacties

Patricia · 07/10/2018 op 22:07

Supertof om mijn muurtje terug te zien in jullie filmpje! Ben nog steeds zo blij met mijn echte brickwall in het halletje!

  admin · 07/10/2018 op 22:28

  Wat fijn om te horen dat je naar ruim een half jaar nog steeds tevreden bent met je muur

  Maaike · 14/02/2021 op 22:40

  Goedenavond, graag zou ik willen weten of t mogelijk is om bij ons thuis een bestaande stenen muur ook te voorzien van een industriële look? Gaat om schouw van de open haard en een grote muur in de hal. Woonplaats is hoek van holland. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Maaike

   Wall of Steen · 06/05/2021 op 15:13

   Ja hoor: het is zeker mogelijk om een bestaande stenen muur te verouderen. Op deze foto van instagram zie je hoe er bijvoorbeeld met veel wit de huidige bakstenen muur nog ruiger gemaakt wordt.

Bregje van Rest · 10/10/2018 op 15:13

Wat ben ik blij met de mooie muur in mijn slaapkamer!
De manier waarop het gegaan is, was erg prettig. Enrico heeft goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. Tijdens het werken, werd het steeds netjes opgeruimd.
Het resultaat is fantastisch, ik word er elke dag weer blij van!

  Wall of Steen · 10/10/2018 op 15:35

  Fijn dat je nog steeds tevreden bent met je muur. Het was superleuk om nieuwe kleuren te ontwikkelen voor jouw slaapkamermuur, precies naar jouw wens. Je hebt nu een unieke trendy gekleurde stoere bakstenen muur. Deze “early dew” variant staat prachtig in jouw witte slaapkamer!

Özlem Goenee · 12/10/2018 op 20:06

Wij hebben de muur bij de trapgat aan Enrico laten doen..Het resultaat is fantastisch.. Wij zijn super tevreden met alles vanaf begin aan hoe Enrico aan het werk ging. Advies, keuze mogelijkheden,kleur combinaties en monsters..Wij krijgen onwijs leuke reacties van onze omgeving..Iedereen denkt dat het een echte steenmuur is en de look is ook zo..Zie je het verschil absoluut niet..!! Bedankt nogmaals Enrico voor het fantastische resultaat..!!

  Wall of Steen · 15/10/2018 op 13:02

  Wat was dit een mooi project! Erg blij dat jullie nog steeds tevreden zijn met jullie mooie bakstenen muur!

Lucia · 30/03/2021 op 10:52

Enrico heeft onze huiskamer heel knus gemaakt. Hij kwam eerst bij ons thuis en we mochten onze eigen stenen kiezen, die bakt hij later. Fantastisch om te doen, fijne man ook. Op de dag van plaatsing legde hij me uit dat de muur soms mooier wordt als er onbedoeld een steen breekt, en dat is ook echt zo. We zijn heel blij met onze muur, hij is speels en warm. Een stucadoor heeft de muur afgestuct, daar moet je misschien nog even rekening mee houden als je dat wilt.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *