Je bakstenen muur verouderen is een nieuwe mogelijkheid van Wall of Steen. Of deze nu van steen is, baksteen of van steenstrips; al deze muren kunnen wij om toveren tot een stoere écht oude stenen muur.

Oude muur voor jouw interieurstijl

Een écht oude verweerde stenen muur past perfect in het plaatje van een oude landelijke woonboerderij. Kijk maar naar het landelijke interieur van de woonboerderij van Jellina Detmar, waar zo’n oude stenen muur prima past. Maar een oude stenen muur past ook perfect in een industrieel interieur door je kamer af te werken met industriële items, zoals bijvoorbeeld een stalen deur.

Het idee om een bakstenen muur oud te maken

Misschien heb je een huis gekocht of wil je je huis gaan verbouwen en zit er al een stenen muur in? Of misschien heb je zelfs al een binnenmuur bekleed met standaard steenstrips, maar heeft het niet zo uitgepakt zoals je wilde? En had je juist gehoopt dat industriële of landelijke sfeertje op te wekken hiermee?

Dan ga je surfen op het web of Pinterest naar mogelijke oplossingen. En misschien ben je daar al eens een keer Wall of Steen tegen gekomen…

Wij hebben al eerder de vraag van klanten gekregen om bestaande bakstenen muren of muren bekleed met steenstrips te verouderen. De klant is altijd koning bij ons, dus daar moesten we iets mee doen. Inmiddels hebben we een aantal bakstenen muren verouderd en het resultaat mag er wezen!

Muur met steenstrips van baksteen verouderen door Wall of Steen
bakstenen muur verouderen door Wall of Steen
oude muur nabootsen door Wall of Steen
In 4 stappen een verweerde muur maken van jouw bakstenen muur door Wallofsteen

Hoe laten wij je bakstenen muur oud lijken?

Op het moment dat we bij jou aan de slag gaan, zorgen we er eerst voor dat de vloer netjes afgedekt is. Vervolgens hebben we verschillende manieren ontwikkeld om jouw nette bakstenen muur oud te doen lijken. Denk hierbij o.a. aan het aanbrengen van stucwerk op verschillende plekken. Maar ook andere toepassingen zijn mogelijk om een verweerde muur te maken. Hier kun je een aantal voorbeelden zien wat er mogelijk is.

Wil je ook je bakstenen muur verouderen? Neem dan nu contact met ons op, zodat Enrico de mogelijkheden met je kan bespreken.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.