Heb je ooit gedroomd van knusse avonden bij de houtkachel, met op de achtergrond de warmte van een authentieke, oude stenen muur? Bij Wall of Steen wordt deze droom werkelijkheid. Met zijn unieke vakmanschap creëert Enrico prachtige bakstenen muren door op maat gemaakte dunne steenstrips op iedere bestaande muur te plaatsen. Dit resulteert in een prachtige stenen muur achter je houtkachel, en geeft je interieur een onmiskenbare landelijke of industriële uitstraling.

Maatwerk steenstrips achter houtkachel

Wat maakt Wall of Steen nu zo bijzonder? Het draait allemaal om jouw wensen. Wall of Steen is er om jouw ideeen tot leven te brengen. We snappen dat een brickwall lastig kiezen is vanaf een foto, dus komt Enrico altijd bij jou thuis op locatie. En neemt dan verschillende proefmuurtjes mee, om je te laten zien en ervaren wat een stenen muur in jouw huis doet qua sfeer.

Landelijk of industrieel

Hou je van landelijke design of ben je meer voor een industrieel decor – Wall of Steen is er om je wensen te vervullen. We begrijpen dat jouw houtkachel niet alleen een bron van warmte is, maar ook de eye-catcher van je huis moet zijn. Door je houtkachel te combineren met een brickwall zal de houtkachel nog beter naar voren komen in je interieur.

Laat je inspireren; ontdek steengoede ideeën

Neem alvast een kijkje hieronder en doe alvast wat steengoede ideeën op. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van steenstrips achter de houtkachel en laat je verbeelding de vrije loop voor een interieur dat echt uniek is. Ook bij Madeleine hebben we en stoere muur geplaatst en zij heeft er een blog over geschreven. Met Wall of Steen wordt elke avond bij de houtkachel een reis terug in de tijd, terwijl je geniet van het heden.

Wil jij juist een muur rondom een inbouw open haard laten bekleden met onze steenstrips? Bekijk deze projecten voor meer inspiratie van Wall of Steen.

Nieuwsgierig naar nog meer projecten van ons in huis? Kijk dan hier voor meer inspiratie of ga naar instagram, facebook of pinterest en volg ons.