Je eigen industriële bakstenen muur op maat

bakstenen muur-industriele muur-Jellina Detmar

Wall of Steen maakt iedere industriële bakstenen muur met een oude uitstraling voor jou op maat. Voor je woonkamer, slaapkamer, keuken, of overige ruimtes in huis. Maar Wall of Steen biedt meer. Wij hebben diverse trendy kleuren ontwikkeld. Creëer je eigen sfeer in huis of in je bedrijf. Je kunt ook je eigen kleur of kleurencombinatie kiezen.

Tegenwoordig zijn er veel nieuwe toepassingen voor een bakstenen muren in bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een muur in een showroom, restaurant, kledingwinkel, wachtkamer of ander bedrijfspand. Ook kan Wall of Steen je bedrijfslogo of de naam van je favoriete club in de muur verwerken.

Wall of Steen komt graag op locatie langs om suggesties te doen voor de bakstenen muur van je toekomstige industriële of landelijke interieur.

Wall of Steen heeft een duurzame manier gevonden om de dunne verweerde steentjes te produceren.

Kijk hoe Wall of Steen bij jou te werk gaat en een bakstenen muur plaatst met zijn dunne verweerde stenen. Op maat gemaakt voor jouw unieke stoere oude industriële stenen muur. Met of zonder stucwerk, in de voegkleur die jij wilt. Ook andere details, zoals scheuren in de muur of boogjes zijn mogelijk.