Wie is de man achter Wall of Steen?

Wall of Steen is de eenmanszaak van de goedlachse Enrico Cabras. Zijn roots liggen in Nederland en Italië. Jaren geleden verdiende Enrico al zijn sporen in Milaan. Hij ontwikkelde diverse designs in verschillende kleuren voor meerdere Europese behangleveranciers. Enrico werkte voor verschillende werkgevers. De passie voor het maken van muurdecoratie met verschillende kleurtoepassingen bleef echter bestaan.

In 2018 begon Enrico voor zichzelf om zich volledig te kunnen storten op individuele wensen van klanten. Enrico ontwikkelde een methode om bestaande muren een stoere stenen look te geven. In iedere kleur en vorm met de diepte en structuur van een echte baksteen. Het voordeel is dat de bestaande muur maximaal 1,5 cm dikker wordt. Wall of Steen werkt zorgvuldig. Je treft je woning iedere dag net zo aan als je hem hebt achtergelaten.

Lees nu het blog over de stenen muur die Enrico heeft geplaatst in de woonkamer van Jellina Detmar, interieur en stylist blogger.

Wat anderen zeggen over Enrico van Wall of Steen:

‘Enrico is een sympathieke vent die goed kan luisteren naar je wensen’

‘Enrico werkt hard en maakt alles netjes schoon, ook als hij nog niet klaar is met de muur’

‘Niets is te gek voor Enrico, alles is bespreekbaar’

enrico steenstrips baksteen muur

7 reacties

Bregje van Rest · 10/10/2018 op 15:06

Enrico is sympathiek en spontaan. Hij luistert goed naar de wensen van de klant, denkt mee, geeft goed advies, werkt hard en schoon.

  Wall of Steen · 10/10/2018 op 15:26

  Dank je wel voor je complimenten. De wens van de klant staat voor mij altijd op nummer1!

Marja · 06/11/2018 op 10:22

Enrico heeft een toffe muur gemaakt van de wand van mijn ‘atelierhuisje’. Helemaal afgestemd op de kleuren van de rest van het huisje. Echt verrassend wat er allemaal mogelijk is!! Daarnaast is Enrico een super gezellige vent, ook niet onbelangrijk 😉

Wendy · 17/04/2019 op 07:59

Boven verwachting mooi, nee niet mooi maar werkelijk prachtig is onze keukenwand geworden. De ruimte is veel gezelliger en warmer geworden door het vakwerk van Enrico. Niet twijfelen gewoon Enrico inhuren!!! Enrico werkt met zorg en precisie gecombineerd passie voor zijn werk.
Als ik aan mijn bar zit te ontbijten glunder ik helemaal. Enrico bedankt!!!

  Jellina Detmar · 16/06/2019 op 13:33

  Wauw! Wij zijn onwijs blij met onze ‘brickwall’ van Wall of Steen! We zijn goed geadviseerd en Enrico nam alle tijd voor ons! We mochten zelf ook ideeen inbrengen en het restultaat is waanzinnig mooi geworden! Check mijn Instagram @jellinadetmar en mijn website http://www.jellinadetmar.nl voor het resultaat ?

Anja Gebraad · 28/08/2019 op 20:45

Kan dit ook op een buitenmuur?

  Wall of Steen · 29/08/2019 op 13:35

  Beste Anja,

  Dit kan inderdaad ook op een buitenmuur.
  Ben benieuwd naar wat je plannen zijn!

  Groeten, Enrico

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.