Wilde je altijd al een echt oude brickwall en ben je niet bang om vies te worden? Dan ben je bij ons op het juiste adres met onze handgemaakte baksteenstrips voor binnen!

De baksteenstrips maken wij speciaal voor jou op maat voor binnen in jouw huis of bedrijf. Precies in de kleur en mate van verwering die jij mooi vindt. De mogelijkheden in kleur en kleurcombinaties zijn eindeloos.

kleur op maat in steenstrips baksteenstrips binnen van Wall of Steen voor jouw industrieel interieur

Na productie kom je ze bij ons ophalen en ga je zelf de steentjes plaatsen. Mocht er af en toe een steentje breken, is dat helemaal niet erg. Dat maakt jouw brickwall juist uniek! De stenen zijn door en door gekleurd, zodat je naderhand ook kunt boren of iets kunt ophangen, zonder dat je dat ziet.

Ook ga je na het plaatsen de steentjes zelf voegen in de gewenste kleur.

voegen-bakstenen muur-Wall of Steen-unieke muur-voegkleur

Uiteraard krijg je van ons een uitgebreide handleiding naast alle tips and tricks en de producten van de Hornbach of Gamma die we gebruiken. Mocht je je keukenmuur of badkamermuur binnen willen bekleden met onze baksteenstrips, dan kunnen wij ook een ijzersterke coating daarvoor leveren.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden met onze dunne steenstrips? Hieronder onze meest populaire muren. Voor de eindeloze mogelijkheden hierin kijk hier verder en neem contact met ons op voor meer informatie.

Warm Retro baksteenstrips

Standaard is deze baksteenstrip “warm retro” voor binnen een mix van roodtinten met een donkerbruine steen erbij. In sommige voorbeelden is ook af en toe een granietkleurig steen toegevoegd voor een authentieke uitstraling.

interieur inspiratie met baksteenstrips binnen steenstrips kopen bij Wall of Steen type "warm retro"

Industrial Grey baksteenstrips

Een combinatie van verschillende grijze tinten en verschillende bruintinten, die zwaar verweerd zijn geven jouw interieur een typisch industriële look.

Dunne baksteenstrips binnen steenstrips kopen van Wall of Steen voor een landelijk industrieel interieur

Industrial Brown steenstrips

Verschillende donkerbruine tinten gecombineerd met een warmere kleur steenstrips zorgt voor een warm industrieel interieur.

baksteenstrips binnen van Wall of Steen type Industrial Brown voor industrieel interieur met steenstrips baksteen

Warm Brown steenstrips

Deze donkere bruine kleurtinten combineren heel mooi met een modern of landelijk interieur. Hout, staal, wit of zwart; de baksteenstrips “warm brown” combineert prachtig met alle kleuren en natuurlijke materialen.

baksteentrips kopen type Warm Brown van Wall of Steen voor interieur inspiratie met steenstrips binnen

Steenstrips Scandinavia

Deze combinatie van zachte, lichte kleuren in de steenstrips en veel lichte verwering zorgt voor een licht en helder Scandinavisch interieur. Pasteltinten en lichte kleuren passen prachtig bij deze baksteenstrips voor binnen.

interieur inspiratie met baksteenstrips  type Scandinavia van Wall of Steen steenstrips kopen

Tip voor lichtinspiratie steenstrips

De verlichting maakt heel veel uit voor je uiteindelijke look van je DIY brickwall. Bekijk en lees in dit blog wat voorbeelden en doe je voordeel ermee!