Wij zijn gespecialiseerd in het maken van echt oude stenen muur. Met onze dunne handgemaakte steenstrips kunnen wij elke bestaande muur omtoveren tot een oude brickwall. Maar ook een bestaande “nette” bakstenen muur of steenstrips muur kunnen wij omtoveren tot een echt oude bakstenen muur door deze flink te verouderen. En hou je er zelf van om je handen uit de mouwen te steken? Dan kun je bij ons ook handgemaakte steenstrips kopen.

industrieel interieur woonkamer inspiratie warm met een stenen muur van steenstrips baksteen binnen van Wall of Steen

Een stenen muur op een bestaande muur

Met onze handgemaakte dunne steenstrips kunnen wij iedere bestaande muur omtoveren tot een echt oude stenen muur. Kies voor een hele muur of een gedeelte van de muur, afgewerkt met stuc. Iedere ruimte is mogelijk, ook bv in de badkamer of keuken, omdat we gebruik maken van een speciale watervaste en vetvrije coating.

Een bakstenen muur verweren

Iedere bakstenen muur of muur met steenstrips kunnen wij verweren. Nieuwsgierig geworden hoe wij dat voor je kunnen doen?

oude muur nabootsen door Wall of Steen
voegen steenstrips van Wall of Steen

Zelf steenstrips plaatsen

Ben je creatief, dan kun je ook zelf met onze steenstrips aan de slag om jouw unieke bakstenen muur te maken. Uiteraard krijg je een uitgebreide handleiding erbij met alle tips and tricks.