Bij de steen strips voor binnen van Wall of Steen is niet alleen de kleur van de stenen en de mate van verwering bepalend voor de sfeer in huis. Maar ook welk licht en hoe het licht invalt is kenmerkend voor de uitstraling van je interieur.

Onze steen strips: achtergrond

Onze handgemaakte steenstrips voor binnen zijn heel dun. De dikte van de steen strips zijn zo tussen de 5 mm en 1 cm. In combinatie met de ruige voeg die we naderhand aanbrengen, zie je heel duidelijk de structuur van onze verweerde stenen. Zo krijg je een echt oude industriële muur.

Steen strips van Wall of Steen passen in elk interieur.
Deze Wall of Steen is geplaatst bij Jellina Detmar. Zij heeft een blog hierover geschreven.

Fotocredits: Jellina Detmar

Lichtwerking van onze bakstenen muur

In daglicht ziet je muur er heel anders uit dan in kunstlicht. Hieronder zie je enkele voorbeelden hoe dezelfde muur er anders uit kan zien in verschillende lichtomstandigheden.

met steenstrips oud maakt Wall of Steen een oude industiele stenen muur mooi met kunstlicht

Daarom komen we graag bij jou thuis op locatie met verschillende proefmuurtjes; zodat je zelf in huis kunt ervaren hoe jouw interieur eruit komt te zien. En bepaal je zelf welke kleuren en mate van verwering (donker en licht) het best passen in jouw interieur.

Eindeloze kleuren van onze Wall of Steen strips

Ieder interieur kan wel een Wall of Steen gebruiken. Deze superdunne steen strips zijn namelijk in alle kleuren te verkrijgen en past dus bij iedere interieurstijl. Dan kun je daarbij ook nog de mate van verwering kiezen. En als je dan nog speelt met jouw licht (daglicht, kunstlicht, direct of indirect licht) creëert dat ook weer een andere sfeer.

In de praktijk wordt er toch wel uit de eindeloze kleuren en kleurcombinaties een standaard muur gekozen, of gekozen voor een extra steen of combinatie van verschillende muren. Een paar uiteenlopende voorbeelden in kleuren bakstenen muur zie je hieronder. Bekijk onze baksteenstrips als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe een standaard steenstrips muur er op verschillende manieren uit kan zien.

kleur op maat in steenstrips baksteenstrips binnen van Wall of Steen voor jouw industrieel interieur


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *