De kleur van de steen is heel bepalend voor jouw interieur. Wist je al dat alle kleurencombinaties mogelijk zijn bij Wall of Steen? Wat past het beste bij jou?

kleur steen steenstrips dunne baksteen wall of steen
De kleur steen bij Wall of Steen is uniek; kies uit talloze kleuren en maak jouw eigen combinatie voor jouw bakstenen muur op maat.

Afgelopen jaren hebben we vele muren geplaatst. Wist je dat geen enkele muur identiek is? De eerste stap naar jouw unieke brickwall is de keuze uit de kleur steen. Welke kleuren matchen met jouw interieur en de kleuren op de andere wanden in de ruimte waar de bakstenen muur moet gaan komen?

Voordat we op locatie komen, vragen we je een indicatie te geven van de kleurrichting die jij mooi vindt, zodat we de juiste proefmuurtjes mee kunnen nemen. Het kan best zijn dat op een foto de steenkleur heel anders uitpakt in jouw interieur. Ook het licht kan hierbij van invloed zijn. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat we bij jou langskomen met verschillende proefmuurtjes in de kleurrichting die jij mooi vindt.

Tip; Foto’s van al bestaande muren (van instagram of pinterest of onze website) helpen om de kleurrichting goed aan te geven. Het gebeurt maar zelden dat je niet tot een kleurkeuze komt vanuit de proefmuurtjes die wij meenemen.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.