Iedere muur van Wall of Steen is uniek. Niet alleen de steenkleur is bepalend voor de uitstraling, maar ook de mate van verweerdheid. Hoe verweerd wil jij je bakstenen muur?

steenstrips verweerd van Wall of Steen
Wit met zwart verweerde bakstenen muur

Het is heel persoonlijk hoe verweerd jij je stenen muur wilt. Sommige klanten vinden zo’n witte waas heel mooi, terwijl anderen liever geen of juist alleen een geblakerd effect willen. Of wat dacht je van een combinatie van beiden? Het kan best lastig zijn om een keus te maken, omdat het op een grote muur anders kan uitpakken dan op een proefmuurtje. Maar daarin geeft Enrico je advies. Uiteraard kun je met voorbeelden van de website, instagram of pinterest aangeven wat je mooi vindt.

Als Enrico met zijn proefmuurtjes op locatie komt, kan hij je laten zien wat de verschillen zijn. Omdat we de verwering aanbrengen tijdens het productieproces, stemmen we dit meteen tijdens het huisbezoek af.

wit verweerd: bakstenen muur van Wall of Steen met flink verweerde steenstrips
Wit verweerde muur
donker verweerd Wall of Steen
Donker geblakerde verweerde muur bij kachel

1 reactie

Carien · 22/06/2022 op 11:53

Hoi! Is het mogelijk een sample (mag ook een reststukje zijn) te ontvangen van een steen? Ik ben interieurontwerper i.o. en wil graag een sample laten zien bij mijn ontwerp. Ik hoor het graag, alvast bedankt!
Groeten Carien Reimert

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *